La Gambarrada al Club de Gourmets

La Gambarrada al Club de Gourmets

Autor: Óscar Caballero
Data Publicació Revista: 01 de desembre de 2022
Data Publicació Web: 09 de desembre de 2022

Daurada en salaó, ametlles, raïm i oli de sarments, punts de kimchi 12,95 € | Croquetes Gambarrada, gamba, cranc i carabiner 15 € | Arròs cobert amb musclos i un carpaccio de gambes 19,50 € | Postres de 3,25 € a 6,25 €

David Reig fuma els seus peixos, elabora el pa i els banys i fins i tot un patxaran per als amics. Deu anys d’estudi entre Girona i Barcelona; una temporada al Bulli, una altra a Can Roca; xef d’un 2* al sud de França… I dues dècades de docència, que ara combina amb la pràctica al restaurant, obert aquest any “per divertir-me”.

El tòrax de gamba, de Vilanova per descomptat, mòlt, dóna una polseta –addictiva– que entra en la confecció de les croquetes (beixamel, cranc, carrabiner, rovell d’ou curat en sal…). L’arròs –Delta de l’Ebre– surt fi, un dit, saborós. Fons a base de ceba ennegrida per la cocció, sípia de Vilanova i cap de rap. Una paraula per definir-ne els plats: equilibri. Àmplia representació catalana al celler amb apartat exclusiu de caves. Vi per copes a partir de 3€. Ampolles a partir de 16 €.

Veure notícia en font original

No Comments

Post A Comment